E Fa'afefea ona Liliu otaota o le Bagasse i Oa?

Ua e 'ai easuka?A uma ona aumai le suka mai le suka, e teleapasa ua totoe.E fa'afefea ona lafoa'iina nei auga?O le pauta enaena o le bagasse.E mafai e se fale gaosi suka ona fa'aumatia le faitau selau tone o le suka i aso uma, ae o nisi taimi o le suka e maua mai i le 100 tone o le suka e itiiti ifo i le 10 tone, ae o le a fa'aputu i fafo o le fale gaosi oloa.E na o le pau lava lena o le bagasse i le aso, o le a la le mea e tatau ona tatou faia pe afai o se vaiaso, masina, poʻo se tausaga?

E ui lava o le suka o se laau faanatura, o le bagasse o otaota susu.E fa'atupu ai fo'i le fa'aleagaina o le si'osi'omaga pe a lafoa'i i se aofa'iga tele.O otaota o le bagasse e toe faʻaaogaina ma avea ma oloa aoga.

 

O nisi falegaosimea ua amata ona faʻalauiloa atu i lumamasini ma mea faigaluega e teu faafaigaluega ai fale gaosi oloa i talaane o fale gaosi suka, ma latou faia ai le bagasse i laulau e faaaoga e tagata i aso uma.Muamua, o se aofaiga tele o bagasse e momoli atu i le falegaosimea e ala i le conveyor belt, ma o nei bagasse e tatau ona teuina i se susu.A mae'a ona fa'aulu ma fau e masini i totonu o se laulau pa'epa'e, o le lanu ma foliga o nei mea'ai ua maua se oso maualuga.

 

O ia ituaiga fale gaosi oloa e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o le suka, faʻaitiitia lelei otaota ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o le siosiomaga.

 

Sasa'e Mamao & GeoTegrity Puipuiga o le Siosiomagae fa'apitoa i su'esu'ega ma atina'e ma le gaosiga o la'au ma laulau mo le 30 tausaga talu mai le 1992. E le gata ina matou tautino atuipu laulau mea'ai tekonolosi R&D ma masini falegaosi, o lo'o matou gaosia fo'i mea'ai laulau fa'apalapala ma a matou lava masini i totonu o le fale.

 84

Matou te tuʻuina atu la matou kamupani i le atinaʻeina o masini tekonolosi mo le gaosiga o meaʻai e faʻaleleia ai le siosiomaga ma o loʻo faʻaauau pea ona toe teu faʻafaigaluega a matou tekinolosi ma gaosiga gafatia mo le 30 tausaga talu ai, e avea o se malosiaga i tua atu o kamupani ma pisinisi fou.


Taimi meli: Aukuso-26-2022