O le a matou i ai i Fair ProPak Asia i le AX43 mai le 14-17 Juan!

Sasa'e Mamao & GeoTegrity o le a fetaui lelei: ProPak Asia i le AX43;mai 14-17 Juan!

 泰国展会-5.31

 

 

O le a le ProPak Asia?

 

PROPAK Asiao le tele o pisinisi fa'alavelave o lona ituaiga i Asia.O le tulaga sili lea i Asia e fa'afeso'ota'i atu ai i le fa'alapotopotoga o lo'o fa'ateleina le gaosiga ma le fa'apipi'iina o alamanuia.O le alu mai le malosi i le malosi i tausaga taʻitasi, o le ProPak Asia o loʻo i ai se faʻamaumauga faʻamaonia i le tele o tausaga o le tuʻuina atu o tagata faʻatau fefaʻatauaʻiga sili ona maualuga ma le aofaʻi.

 5

ProPak Asia - O le faʻaaliga muamua o le gaosiga ma le afifiina mo Asia

O le ProPak Asia, o le fa'aitulagi numera tasi fa'atauva'a fa'asalalauga fa'ava-o-malo mo Mea'ai, Meainu & Fale Talavai Processing & Packaging Tekonolosi, o se vaega o fa'aaliga fa'aaliga ProPak fa'atautaia i le kelope - Myanmar, Initia, Filipaina, Sasa'e Tutotonu & Aferika i Matu, Vietnam, ma Saina.

 05

 

O le ProPak Asia moni lava o le "Toe-Aoai" faʻalapotopotoga faʻapisinisi i Asia mo Asia, ona o le lelei ma le tele o oloa e faʻateleina ma faʻalauteleina, ma o le gaosiga o gaioiga ma tulaga gaosiga o loʻo faʻateleina maualuga e manaoga o tagata faʻatau ma masini fou ma tekinolosi, lea o le a tuuina atu i le faaaliga.

 

Aisea e Asiasi ai ProPak Asia?

O le ProPak Asia o le Numera Muamua o Asia i fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo mo Tekonolosi Fa'agaio'iga & Fa'apipi'i.O le ProPak Asia moni lava o le "Toe-Aoai" faʻalapotopotoga faʻapisinisi i Asia mo Asia, ona o le lelei ma le tele o oloa e faʻateleina ma faʻalauteleina, ma o le gaosiga o gaioiga ma tulaga gaosiga o loʻo faʻateleina maualuga e manaoga o tagata faʻatau ma masini fou ma tekinolosi, lea o le a tuuina atu i le faaaliga.

 06

E uiga i Sasa'e Mamao & GeoTegrity!

Sasa'e mamao & Geotegrity o le uluai gaosiga ola'au fa'alava fa'amea masini laulau laulaui Saina talu mai le 1992. Faatasi ai ma le 30 tausaga le poto masani imea faigaluega laulau laulau fa'ameameaR&D ma gaosiga, Sasa'e Mamao o le palemia i lenei fanua.

厦门工厂鸟瞰图-1

O i matou foi o se gaosiga tuʻufaʻatasia e le gata ina taulaʻitekinolosi ipu laulau fa'apipi'iR & D ma masini gaosiga, ae o segaosi OEM tomai faapitoa iipu laulau mea'ai, i le taimi nei o loʻo matou faʻatautaia masini 200 i totonu o le fale ma faʻatau atu 250-300 containers i le masina i luga atu o le 70 atunuu i le 6 konetineta.

Xiamen GeoTegrity Factory-2 信图片_2023053017462110-2fa'aa'oa'oga fa'agasologa

 

Sasa'e Mamao & Geotegrity ofo atu atoa-taamilosaga tasi-taofi auaunaga, e aofia ai le 1-tausaga masini saisai, aoaoga inisinia mamanu, 3D PID mamanu, aoaoga i luga o le nofoaga i le faleoloa 'faatau, faʻatonuga faʻapipiʻi masini ma faʻatonuina manuia i le fale gaosi oloa, faʻatau oloa faʻamaeʻaina. taiala ma isi.

7


Taimi meli: Iuni-01-2023