O le a le A'afiaga o le COVID-19 i luga o le maketi o oloa gaosi oloa i le lalolagi?

E pei o le tele o isi pisinisi, o le afifiina fale na afaina tele i le taimi o Covid-19.O tapula'a o femalaga'iga na tu'uina atu e pulega a le malo i le tele o vaega o le kelope i le gaosiga ma le felauaiga o oloa e le taua ma mana'omia na matua fa'alavelaveina ai le tele o pisinisi fa'aaogaina o le maketi.

 Manuia le Fa'ailoga Auro Fa'avaomalo!O taunu'uga tuto'atasi a Far East GeoTegrity na fa'aalia i le 2022 Nuremberg International Invention Exhibition (iENA) i Siamani, ma fa'aalia lelei ai le malosi fou o le kamupani!

Ae peitaʻi, talu ai ua tapunia faleʻaiga, faleʻaiga, ma supamaketi i le taimi o le lokaina, ua faʻateleina oka i luga ole laiga ma meaʻai saunia ua faʻateleina.O mea'ai ipu laulau o le Bagasse e faigofie ona feavea'i, malosi, umi, ma avanoa i lapopo'a ma foliga eseese e laulauina ai mea'ai.

 tapuni ipu ipu -12

O le tu'ufa'atasiga o le malosi ma le mama e avea ma afifi lelei i le taimi o le afifiina o mea'ai ma le tu'uina atu.

 tapuni ipu ipu -13

I le taimi o le covid-19, o tagata fa'atau ua sili atu le soifua maloloina ma le tumama ma sili atu le fa'aogaina o afifi avanoa ma lafoa'i.

 

E faigofie ona faʻaoga le bagasse meaʻai laulau ma e maua i se fua faatatau talafeagai;o le mea lea, ua filifilia e le au tu'uina atu mea'ai ma fa'atau oloa lemea'ai ipu laulau a bagassee pei o le sili ona manaiafofo afifii le taimi o se fa'ama'i.

fata fasi pepa fa'aaoga

Sasa'e Mamao·GeoTegrityua matua aafia i lealamanuia u'u pulupulumo le 30 tausaga, ma ua tuuto atu i le aumaia o ipu laulau faauo a Saina i le lalolagi.O tatouipu laulau laulaue 100% biodegradable, faapalaga ma toe fa'aaogaina.Mai le natura i le natura, ma leai se avega i luga o le siosiomaga.O la matou misiona o le avea lea ma se faʻalauiloaina o se olaga soifua maloloina.

Xiamen GeoTegrity Factory


Taimi meli: Tes-19-2022