O le a le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻaogaina o le filogia palasitika?

I aso nei, na oʻo mai le faʻailoga i luga o se iugafono faʻasolopito i le toe faʻaauau o le sauniga lona lima o le Fono a le Siosiomaga a Malo Aufaatasi (UNEA-5.2) i Nairobi e faʻamutaina le filogia o palasitisi ma fausia se maliega faʻavaomalo faʻatulafonoina i le 2024.

O Ao o le Malo, Minisita o le Siosiomaga ma isi sui mai atunuu e 175 na lagolagoina lenei maliliega iloga e talanoaina ai le taamilosaga atoa o le palasitika mai le puna i le sami.O le gaosiga o palasitika ua faʻateleina faʻatupulaia i le tele o tausaga ua tuanaʻi ma ua oʻo nei i nisi400 miliona tone i le tausaga- o se fuainumera ua setiina e faaluaina i le 2040.

Inger Andersen, Faatonu Sili o le UN Environment Programme (UNEP), fai mai o le maliega o lepito sili ona taua fa'avaomalo fefa'ataua'iga tau si'osi'omaga talu mai le maliega o le tau i Pale.

Tagata o lo'o uuina se fa'ato'aga

Ua aumai i lalo e le Peresetene o le UNEA le fa'ai'uga.Ata: UNEP

Tagata i se konafesi

O le vaetamaina e maua le patipati tu.Ata: UNEP

O se tali fa'alagona i le motu o tagata

O se tali fa'alagona i le motu o tagata.Ata: UNEP

O sui usufono e opogi tagata ta'ito'atasi pe a uma le fa'aaliga iloga

O sui usufono e opogi tagata ta'ito'atasi pe a uma le fa'aaliga iloga.Ata: UNEP

 

Sasa'e Mamao & Geotegrityo le uluai gaosiga ola'au fa'alava fa'amea masini laulau laulaui Saina talu mai le 1992. Faatasi ai ma le 30-tausaga le poto masani i laau pulupulu gaosia meafaigaluega laulau R&D ma gaosiga, Sasa'e mamao o le palemia i lenei matata.

jtlx22

O i matou foi o se gaosiga tuʻufaʻatasia e le gata o loʻo taulaʻi atu i luga o masini faʻapipiʻi laulau tekonolosi R & D ma masini gaosiga, ae o se tagata gaosi OEM faʻapolofesa i pulupulu faʻapipiʻiina ipu laulau, o lea o loʻo matou faʻatautaia masini 200 i totonu o le fale ma faʻatau atu 250-300 koneteina i le masina i luga ole 70 atunuu i 6 konetineta.

23

Sasa'e Mamao & Geotegrity ofo atu atoa-taamilosaga tasi-taofi auaunaga, e aofia ai le 1-tausaga masini saisai, aoaoga inisinia mamanu, 3D PID mamanu, aoaoga i luga o le nofoaga i le faleoloa 'faatau, faʻatonuga faʻapipiʻi masini ma faʻatonuina manuia i le fale gaosi oloa, faʻatau oloa faʻamaeʻaina. taiala ma isi.

 


Taimi meli: Mati-04-2022